HomeDe SjofarMijn verhaalOntbijtAfslankenProductenSportvoeding

Mijn Herbalife verhaal

Mijn naam is Ria Meeuwsen-Middelbos, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Graag wil ik u meer vertellen over hoe belangrijk goede voeding voor een ieder is.

Zelf heb ik dat aan den lijve ondervonden en wil uit mijn eigen ervaring, heel graag andere mensen helpen om zich ook beter te voelen en/of gezonder te leven.
Ik had wel eens last van hoofdpijn en stemmingswisselingen en dat werd de laatste jaren steeds erger.
Op een gegeven moment was het zo erg dat ik mij zo diep ongelukkig voelde, dat ik tegen alles op zag wat ik moest doen. Moeten werd een heel naar woord.

Het liefst lag ik de hele dag op de bank of in bed. Totdat ik op een gegeven moment bij toeval (?) Coby (nu mijn coach) tegenkwam en dat zij mij vertelde dat goede uitgebalanceerde voeding heel erg belangrijk is om in goede balans te leven. Geest en lichaam werken samen.
Het ene werkt niet goed als het andere uit balans is.

Zij vertelde over Herbalife en mijn eerste reactie was: “Herbalife, nou nee hoor dat dieet is mij veel te duur” Ik wilde gewoon weer een blije vrouw en moeder zijn, ik kon wel een paar kilo kwijt, dat wel, maar daar stond mijn hoofd nu helemaal niet naar. Inmiddels weet ik dat Herbalife geen dieet is, maar een manier van eten. Toen begon zij van alles over voeding en Herbalife te vertellen en na dat aangehoord te hebben dacht ik, oké daar zit wat in.

Zij stelde voor om het maar eens te proberen en dat heb ik gedaan. Uiteraard was ik heel sceptisch.
Na een aantal weken dacht ik in eens” hé, ik ben gistermiddag niet op bed gegaan” en dat bedacht ik mij toen ik een kastje aan het schoonmaken was! Op zich was dat ook al bijzonder, omdat ik mij daar ook niet eens toe kon zetten. En zo begon ik mij steeds beter te voelen.

Nog flink ziek geweest, maar Coby verzekerde mij dat dat juist heel goed was, dat mijn lichaam aan het ontgiften was. Sindsdien voel ik mij zeer goed. Door mijn enthousiasme over dit product, wilde ik nu natuurlijk ook graag wat afvallen. Ik ben van maat 42 naar maat 38 gegaan. Had altijd moeite om een broek te kopen die goed zat. Omdat ik maat 42 voor mijn heupen nodig had maar voor mijn taille maat 40. Nu is het geen probleem meer en pas ik moeiteloos maat 38.

Elke dag een shake en voedingssupplementen zorgen dat ik alle vitaminen en mineralen binnen krijg die mijn lichaam nodig heeft. Daarnaast letten op gezonde voeding en bewegen, zorgen dat ik mij geweldig voel. Iemand zei eens “Herbalife mensen zijn blije mensen” ik ben het daar zeer mee eens. Kun je nagaan als alle mensen, Herbalife zouden eten, hoe de wereld er dan uit zou zien!  Veranderen kan alleen van binnenuit!!
Mijn lichaam gaf een signaal af.

Een hartelijke groet van Ria.

Probeer onze Herbalife producten drie dagen op proef, bestel een 3 Day Try Out pakket.

Een unieke kans om op een makkelijke manier kennis te maken met de Herbalife voeding.

Neem vandaag nog contact met me op om meer te weten te komen!

Ria Meeuwsen
Onafhankelijk Herbalife Member Flevoland

Werfweg 92, 8243 PG Lelystad
Tel: 0320 - 261 685 / 06 - 4801 8314
E-mail: info@desjofar.nl


© Copyright 2006 / 2015 De Sjofar  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign